Nejen letní pohár  GF

                                                v zimě čerstvé ovoce nahradíme mraženým, pohár chutná stejně výborně

INGREDIENCE

1 ricotta

citronový krém - (recept v 2. týdnu)

cukr moučka

citronová šťáva

ovoce dle chuti, rybíz, maliny, borůvky, ostružiny....



POSTUP

Nejprve si připravte citronový krém. Recept najdete ve 2. týdnu. Krém dejte vychladnout do lednice.

 V misce smíchejte ricottu s trochou cukru a citronové šťávy.

 Potom už jenom vrstvíme jednotlivé složky do vyšších sklenic, na dno sklenice dejte ovoce (rybíz, ostružiny  je dobré předem rozvařit s trochou cukru), potom vrstvu ricottového krému, vrstvu citronového krému, ovoce, opět vrstvu ricotty a citronového krému. Navrch posypeme ovocem.




© 2021 Díky, babi! Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!