Halibut s cuketovým přelivem s kapary     

INGREDIENCE

4 porce halibuta

2 menší cukety

2 lžíce kaparů

1 stroužek česneku

olivový olej

3 lžíce másla

sůl, pepř

čerstvé byliny (pažitka, petrželka)

POSTUP


Nejprve si připravíme cuketový přeliv.

 Cuketu nakrájíme na malé kostičky, na olivovém oleji krátce osmahneme, přidáme česnek nakrájený na jemné plátky, kapary, dochutíme solí a pepřem. Vše ještě velmi krátce prohřejeme.  Zamícháme 2 lžíce čerstvých bylinek. Dáme stranou.

 Porce halibuta osolíme. Do čisté pánve dáme olivový olej a máslo, rozehřejeme, přidáme porce halibuta a opečeme tak 2 minuty z každé strany.


© 2021 Díky, babi! Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!